Vlees van Moors kopen

Bereidingswijze

Bestel vlees online

&

kies een afhaalmoment

Bereidingswijze hamburgers van Moors

Vlees van Moors is al jarenlang een begrip in onze vrienden- en kennissenkring​. Ooit begon het allemaal na de Bergharense kermis, toen de barbecue opgestookt werd om voor vrienden en dorpsgenoten hamburgers te bakken. Toen we naar Horssen verhuisde, is die vaste kermistraditie wel even naar de achtergrond verschoven. Maar geen paniek, op feestjes, braderieën of gewoon via de webshop zijn onze overheerlijke hamburgers nog steeds verkrijgbaar.

    Ribeye bereiden

    Volle smaak in 125 gram

    Een flinke hamburger van 125 gram per stuk voor een goed gevuld broodje is hier de standaard. Natuurlijk zijn onze hamburgers ook heerlijk op de BBQ of lekker bij een stevige maaltijd. Het rundvlees in deze burger komt van eigen mesterij​ en we kneden er een pittige 30% varkensgehakt doorheen. Zo krijgt elke burger nét dat beetje extra smaakexplosie mee.

    Ambachtelijk & Sappig

    Onze burgers worden echt met de hand gevormd, geen machinaal platpersen hier, en dat zie je terug in het eindresultaat. Elke burger heeft zijn eigen grillige randjes en een eigenwijs vormpje, want we walsen ze niet tot perfecte rondjes. Die ietwat ruigere, ambachtelijke vorm zorgt er juist voor dat ze extra sappig blijven tijdens het bakken. Met zo’n burger in je broodje proef je nog het karakter en de zorg die erin gaan!

     

      Ribeye aan één stuk bereiden

      Onze baktip

      Tot slot een bakadvies, onze hamburgers zijn het allerlekkerst als ze nog licht rosé van binnen zijn​. Dus laat de burger nog een beetje blozen in de pan, op de bbq of bakplaat. Het levert een sappig, mals resultaat op waar geen ander aan kan tippen en dat is méér dan welkom op je bord.