Vlees van Moors kopen

Bij ons

op de boerderij

Bestel vlees online

&

kies een afhaalmoment

Hier, te midden van de groene weilanden en tegenover het bos, gebeurt altijd wel wat, of eigenlijk constant heel veel! Het leven op Boerderij Moors is al een gezellige, levendige, harmonieuze chaos op een heel mooi plekje in Horssen.

Boerderij Moors

Met trots kijken we terug op wat we tot nu toe hebben opgebouwd, en we werken met ongekende passie door totdat we oud, voldaan en tevreden terug kunnen kijken op ons prachtige boerderijleven. Hoewel Boerderij Moors op het eerste gezicht niet veel verschilt van andere veehouderijen in de omgeving, is niets wat het lijkt… Hier reilt en zeilt het net even anders…. 

Hoe anders? Dat vertellen we je graag in deze rubriek “Bij ons op de boerderij”. We hebben even tijd nodig om alle leuke, mooie, grappige, en soms ook ontroerende gebeurtenissen die zich hier op onze boerderij afspelen vast te leggen en te delen. Mocht je ondertussen al vragen hebben over onze dieren, de werkwijze of het leven op de boerderij, schroom dan niet je vraag te delen, zodat we je antwoord kunnen geven! 

Nieuwe items in deze rubriek zullen we aankondigen op Facebook en Instagram, zodat jullie, mocht daar interesse in zijn, niets hoeven te missen. En natuurlijk zijn jullie ook van harte welkom op onze boerderij, waar we jullie met plezier zullen rondleiden. Schroom dus niet en kom gerust eens langs tijdens de openingstijden van onze vleeswinkel!

Even voorstellen….

Op onze boerderij leven vier mensen en een heleboel dieren. We willen jullie graag kennis laten maken met alle bewoners, maar we beginnen voor nu met onszelf. Klik op de foto van degene over wie je meer wilt weten!

Frank Moors
Carin van der Velden
Danique van Galen
Donna Moors
Info Vlees van Moors
Herkomst van ons vlees