Vlees van Moors kopen

Bij ons

op de boerderij

Bestel vlees online

&

kies een afhaalmoment

Carin van der Velden

Ik ben Carin, al 10 jaar verliefd op Frank en al ruim 8 jaar eigenaar van Caat Websitemarketing. Mijn marketingbedrijf richt zich op het bouwen van websites en het verbeteren van de online vindbaarheid van bedrijven.

Carin van der Velden

Doordat mijn kantoor aan huis is gevestigd, geniet ik volop van het boerenleven. Ik kijk uit over de groene weilanden en het Horssense bos, zie kalfjes geboren worden en zet menig kopje koffie voor de doorlopende stroom gasten op onze boerderij.

Niet altijd heb ik op de boerderij gewoond, en zelfs niet altijd in Horssen. Maar al voel ik me hier enorm thuis! Ik ben een ‘stadse’, geboren in Nijmegen. Het toeval bepaalde dat ik in Horssen terechtkwam. Ondanks dat Frank heeft geprobeerd me mee te nemen naar Bergharen, zijn we gelukkig sinds een aantal jaren weer terug in dit fijne dorp.

VleesvanMoors.nl is, zoals je nu begrijpt, een mooi verlengstuk van zowel Franks werk als het mijne. Hij levert het vlees uit zijn stal, ik regel de voorraad, onderhoud en promoot de website en doe de verkoop vanuit onze boerderijwinkel. Met andere woorden, Frank is de baas buiten en ik binnen.