Vlees van Moors kopen

Bij ons

op de boerderij

Bestel vlees online

&

kies een afhaalmoment

Frank Moors

Dit is Frank Moors, een veehandelaar in hart en nieren; het handelen is hem met de paplepel ingegoten. Met een speciale passie voor runderen kent zo’n beetje iedere veehouder in de omgeving en ver daarbuiten zijn naam en zijn werkwijze. Hij zorgt voor de aan- en afvoer van runderen op vele rundveebedrijven. Of het nu gaat om het optimaliseren van de veestapel van een melkveebedrijf, het opkopen van runderen, of het leveren van een prachtig koppeltje koeien bij een hobbyboer, Frank weet voor elk adres de juiste runderen te vinden en voor ieder rund het juiste adres! 

Frank Moors

Naast zijn passie voor de rundveehandel heeft Frank ook een hobby… Een ietwat uit de hand gelopen hobby die de laatste jaren grote vormen heeft aangenomen. Frank spaart namelijk bijzonder vleesvee. In zijn stallen vind je dan ook inmiddels zo’n 500 unieke exemplaren!

Frank geniet iedere dag van zijn vee; hij geeft zijn dieren het beste voerrantsoen, een lekker zacht strobed om op te liggen, en de nodige aandacht om hun gezondheid optimaal te houden. Een van de bekendere uitspraken van Frank is: “Er is geen betere raad dan voorraad”. 

Toch is er voor de runderen in Frank zijn stal een komen en gaan. Soms verkoopt hij er enkele aan een andere hobbyist. Ook levert Frank zijn rundvee aan de slagers die klant bij hem zijn en verkopen we eigen rundvlees in onze boerderijwinkel.

Frank is een sjouwer; als hij niet de boer op is met zijn Mercedes, snelt hij met enorme passen door de stallen en over het veld. Hij heeft altijd haast, zo lijkt het. Toch laat Frank met trots zijn bedrijf zien als je het hem vraagt. Hij drinkt graag een bak koffie of een pilsje met de mensen die hem opzoeken en kan op feestjes nog goed dansen ook!

Lees verder: Over Frank Moors