Veehandel Frank Moors

Even voorstellen

Ik ben Frank Moors, eigenaar van Veehandel Frank Moors, en gespecialiseerd in de handel in runderen. Ik lever koeien, stieren en kalveren aan melkveebedrijven, rundveehouders, hobbyboeren en opfokcentra. Daarnaast koop ik runderen op om af te mesten en lever ik vlees aan grossiers en slagerijen.

Op veler verzoek lever ik nu ook vlees in kleinere porties aan particulieren. Het vlees van Moors is te bestellen via deze webshop of via de bestel-app en kan vervolgens afgehaald worden bij onze boerderij in Horssen.

Wilt u een vleesbestelling plaatsen?

Klik dan hier om naar onze webshop te gaan!

Vader en zoon Moors

Veehandel en Vlees van Moors

Mijn vader, Frans Moors, begon zijn carrière op 28-jarige leeftijd in een slagerij waar wekelijks een rund geslacht werd. Op een dag besloot Frans zelf een koe te kopen en deze aan de slagerij te verkopen. Dit was het begin van een nieuwe fase. Steeds vaker kocht hij koeien om ze vervolgens door te verkopen. In 1972 richtte hij Veehandel Moors op.

Opleiding in het slagersvak

Ikzelf ging na mijn middelbare schooltijd naar de slagersvakschool in Wageningen. In de praktijk kon ik mijn vaardigheden verder ontwikkelen bij Slagerij Tom Hormes en Slachterij Willems waar ik na schooltijd werkte. Tegelijkertijd bleef ik met plezier mijn vader helpen in de veehandel.

Overname van Veehandel Moors

Na het afronden van mijn opleiding besloot ik te stoppen met werken in de slagerij en het slachthuis. In 2009 nam ik de veehandel van mijn vader over. Ik ging op zoek naar nieuwe kansen om het bedrijf verder te laten groeien. Mijn vader is nog steeds actief betrokken bij het bedrijf; hij bezoekt trouw zijn vaste klanten en helpt bij de verzorging van de runderen.

Mijn passie voor vlees

Mijn passie voor vlees komt voort uit het feit dat ik nauw betrokken ben bij het hele proces, van het grootbrengen van runderen tot het transport naar het slachthuis en de levering aan grossiers en slagerijen. Dankzij deze betrokkenheid begrijp ik het proces van begin tot eind. Ik weet dat vlees afkomstig van goed verzorgde dieren, met de juiste voeding en optimale leefomstandigheden in de stal, simpelweg het beste smaakt. Daarom eet ik mijn biefstuk altijd thuis en niet in een restaurant. Het vlees van mijn eigen runderen staat garant voor topkwaliteit, en ik wil niets anders eten dan dat.

Waarom VleesvanMoors.nl?

Voorheen leverde ik mijn vlees uitsluitend aan grossiers en slagerijen. Echter, door de groeiende vraag naar vlees uit mijn eigen stal, heb ik besloten om een webwinkel te openen waarin ik mijn eigen rundvlees aanbied in kleinere porties, zodat ook particulieren kunnen genieten van heerlijk vlees van topkwaliteit tegen een voordelige prijs. Naast mijn eigen rundvlees bied ik ook varkensvlees en kip aan, ingekocht bij dezelfde slagers waar ik mijn rundvlees aan lever.

Lees verder: Over Vlees van Moors