Inkoop en verkoop van runderen

Herkomst van het

Vlees van Moors

Bij VleesvanMoors.nl willen we graag onze passie voor kwaliteitsvlees met u delen. Voorheen leverden we exclusief aan grossiers en slagerijen, maar nu bieden we onze voortreffelijke vleesproducten ook aan particulieren in kleinere porties aan. We nodigen u uit om onze passie te ervaren en ons vlees te proeven. Van onze boerderij naar uw keuken, we beloven u een smaakvolle reis die u niet snel zult vergeten.

Wilt u een vleesbestelling plaatsen?

Klik dan hier om naar onze webshop te gaan!

Ons exclusieve rundvlees

We zijn er trots op dat we een breed scala aan vleesopties van de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden. Ons rundvlees is de absolute ster van onze collectie en komt rechtstreeks van onze eigen mesterij. De toegewijde zorg voor onze luxe vleesvee resulteert in een unieke smaakbeleving.

Speciale runderrassen

We fokken met zorg rassen zoals Belgisch Blauw en Verbeterd Roodbond. Belgisch Blauw staat bekend om zijn imposante spiermassa, wat leidt tot vlees met een uitzonderlijke malsheid en sappigheid. Het heeft een delicate marmering die het vlees bijzonder smaakvol maakt. Verbeterd Roodbond is een Nederlands runderras dat garant staat voor mals en smaakvol vlees. Het heeft een fijne structuur en een uitgebalanceerde vetbedekking, wat zorgt voor een heerlijke en sappige smaak.

Duurzaam vlees

De nadruk in onze boerderij ligt bij het dierenwelzijn en is gericht op het verminderen van ziekte en stress bij dieren. Daarnaast streven we naar een minimale ecologische impact. Dit doen we door vlees te verkopen van runderen die in Nederland, ofwel in onze eigen mesterij, groot geworden zijn. We houden het transport zo kort mogelijk en bieden de vleesproducten enkel aan in de nabije omgeving.

Varkensvlees en kipproducten

Naast ons rundvlees, bieden we ook varkensvlees en kipproducten aan om het assortiment compleet te maken. Deze producten worden geleverd door zorgvuldig geselecteerde slagers waarmee we een langdurige relatie hebben opgebouwd.

Hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen

Dankzij onze korte lijnen met slachterijen en slagers in de nabije omgeving kunnen we vlees van hoge kwaliteit aanbieden tegen eerlijke prijzen.

Lees verder: Werkwijze