Algemene voorwaarden Vlees van Moors

Klachten

& Retour

Vlees van Moors is super vers en in de meeste gevallen vacuüm verpakt. Het vlees wordt tevens ingevroren onder de juiste omstandigheden waarbij we ons strikt houden aan de regelgeving rondom ingevroren vlees. U kunt op de Neersteindsestraat 13 in Horssen uw vooraf bestelde vleesproducten afhalen, we bezorgen niet.

Ingevroren vlees

Vleesproducten

Vlees afhalen

Vleesbestelling

Vlees ontdooien

Klachten & Retour

 

Afhalen van uw vleesbestelling

Wanneer u uw vleesbestelling bij ons ophaalt, kunt u ervoor kiezen om een koelbox of koeltas mee te brengen om te voorkomen dat het vlees opwarmt tijdens het vervoer naar uw eigen koeling. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van het vlees optimaal blijft.

Bewaartemperatuur in uw vriezer

Wilt u Vlees van Moors voor een langere tijd bewaren voordat u het gaat consumeren? Dat kan in de vriezer, voor maximaal een half jaar. Zorg er wel voor dat uw vriezer goed functioneert en de temperatuur niet boven de -18 graden komt.

Vlees van Moors ontdooien

Als u bevroren Vlees van Moors wilt ontdooien, doet u dit in de koelkast om een veilige temperatuurcontrole te behouden. Ontdooi vlees nooit bij kamertemperatuur, omdat dit bacteriegroei kan bevorderen. Het ontdooide vlees is vervolgens maximaal 2 dagen houdbaar bij een maximumtemperatuur van 6 graden.

Vlees bereiden

Er is geen eenduidig antwoord mogelijk op de vraag hoe u vlees dient te bereiden. De bereidingswijze is afhankelijk van het soort vlees en uw eigen voorkeur. Echter kan zeer mals vlees bij te lang bakken bijvoorbeeld taai worden. Weet u niet precies hoe u het gekochte vlees dient te bereiden? Vraag dan bij het afhalen van uw vleesbestelling naar de mogelijkheden of lees de bereidingswijze die bij elk vleesproduct wordt gegeven.

Klachtenregeling & retourbeleid

Wij hopen natuurlijk dat u als klant enorm geniet van Vlees van Moors. Mocht u desondanks niet tevreden zijn, dan stellen wij het zeer op prijs als u ons daarvan per e-mail op de hoogte brengt: info@vleesvanMoors.nl. Graag vernemen we daarbij ook de besteldatum van het betreffende vlees.