Werkwijze

Via de webshop VleesvanMoors.nl is het mogelijkheid om kwaliteitsvlees te bestellen en op afspraak af te halen bij onze boerderij op de Neersteindsestraat 13 in Horssen.

Vlees van Moors bestellen

Bestellen bij Vlees van Moors is eenvoudig. U kunt gebruikmaken van de gebruiksvriendelijke webshop of de handige Vleesbestel-app. We streven ernaar om uw bestelling snel en efficiënt te verwerken, zodat u zo spoedig mogelijk van ons heerlijke vlees kunt genieten.

Zo ziet uw bestelling eruit

Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, wordt ons vlees zorgvuldig vacuüm verpakt en direct ingevroren. Wij leveren vrijwel al onze vleesproducten bevroren aan onze klanten. Zodra uw bestelling is voltooid, worden de door u gekozen stukken vlees voor u gereserveerd tot het afgesproken afhaalmoment.

Vlees na bestellen afhalen

Zodra uw bestelling compleet is, gaat u naar uw winkelmandje. Daar kunt u kiezen uit 3 afhaalmomenten:

  • Maandag tussen 9:00 en 12:00 uur
  • Woensdag tussen 17:30 en 20:30 uur
  • Zaterdag tussen 13:00 en 16:00 uur

Houd er rekening mee dat uw vleesbestelling niet meteen beschikbaar is voor afhalen op dezelfde dag. Plaats uw bestelling daarom minimaal 1 dag voor het gewenste afhaalmoment. Als u toch op bijvoorbeeld woensdagochtend een bestelling plaatst en woensdagavond kiest als afhaalmoment, gaan wij ervan uit dat u een week later op woensdagavond uw bestelling komt afhalen.

Bent u niet in staat om op de geplande ophaaltijd te verschijnen?

Wij waarderen het als u ons dit via een berichtje of telefoontje laat weten. We plannen dan graag met u een nieuwe datum of tijd voor het afhalen van uw bestelling.

Bestelling betalen

U kunt uw bestelling na het plaatsen afrekenen via iDeal. Het is ook mogelijk om te kiezen voor contante betaling bij het afhalen van uw bestelling.

Staat het gewenste stuk vlees niet in onze shop?

Als het vlees dat u wilt bestellen niet beschikbaar is in onze webshop, betekent dit niet dat wij het niet kunnen leveren! Stuur in dat geval een e-mail naar info@vleesvanMoors.nl of een appje naar 06-499431825. Geef aan welk vlees u wilt bestellen, de hoeveelheid in grammen of stuks. Wij zullen u een prijsopgave geven voor het gewenste vlees en nadat u akkoord bent gegaan, bestellen wij het vlees en laten wij u weten wanneer het kan worden opgehaald. Exclusief vlees kunt u in bijna alle gevallen binnen een week ophalen.

Houdbaarheid van vlees van Moors

Om de maximale houdbaarheid te garanderen, adviseren wij u de producten direct na thuiskomst in de vriezer te plaatsen, bij een temperatuur van minimaal -18 graden Celsius. Op deze manier blijft de kwaliteit van het vlees gegarandeerd voor een periode van ten minste één jaar. Indien u ervoor kiest het vlees te ontdooien, raden wij aan dit in de koelkast te doen. In dat geval varieert de minimale houdbaarheid van 3 tot 5 dagen, afhankelijk van het specifieke product. Bij warm weer adviseren wij het gebruik van een koeltas tijdens de reis naar huis, om de optimale kwaliteit van onze producten te behouden.